Direct la continutul paginii »

Forest Grup Proiect SRLFOREST GRUP PROIECT srl se bazeaza pe experienta personalului (ingineri si tehnicieni cu specializari diverse in domeniul silvic), dotarea tehnica moderna , calitatea deosebita serviciilor , creerea unui parteneriat pe termen lung cu clientii fiind unul din obiectivele principale ale companiei.

Forest Grup Project este o echipa de oameni cu un deosebit respect pentru natura. Padurea reprezinta pentru noi o adevarata pasiune.

Pentru majoritate, munca este o obligatie. Se spune ca statistic 3% din oameni au vise iar restul de 97% lucreaza pentru visele celor 3%. Noi avem visele noastre.

Sistemul nostru de management este proiectat pentru imbunatatirea continua a performantei Iuand in considerare necesitatile tuturor partilor interesate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Forest Grup Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Forest Grup Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Forest Grup Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

33.202