Direct la continutul paginii »

Forest Design SRLO preocupare mai recenta de circa 2 ani de zile se refera la furnizarea de tehnologie GIS. In acest sens competentele noastre se refera la conceperea si dezvoltarea unor aplicatii specifice bazate pe GIS, personalizate in fuctie de necesitatea clientilor.

Societatea noastră este înfiinţată în anul 2004 şi ofera preponderent servicii de proiectare şi consultanţă în domeniul silvic. În acest sens dispune de personal calificat cu studii superioare fiind dispus pentru o continua perfecţionare şi implicare în activităţile curente.

Dezvoltarea de aplicatii software personalizate a devenit un deziderat pentru noi incercand sa ajutam clientiii sa realizeze un management mai bun al informatiilor scurtarea timpilor de luare a deciziilor si nu in ultimul rand reducerea costurilor de exploatare a informatiilor descriptive si geospatiale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Forest Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Forest Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Forest Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

33.528