Direct la continutul paginii »

Alta Comimpex SRLCaii de calarie sunt tinuti in Romania in aceleasi conditii indiferent de anotimp, si anume in grajd (in boxe sau legati, la stanoaga), cu ratie de fan si concentrate.

Existe mici variatii ale ratiei in functie de proprietari, constand din adaos de vitamine, minerale, variatii ale calitatii fanului si ale calitatii si compozitie ratiei de concentrate.

Prin concentrate intelegem aici atat produsele brute gen ovaz, orz, porumb, etc. cat si furajele concentrate preparate si ambalate disponibile comercial (Pavo, Salvana, Royal Horse, Purina, etc.).

O dotare minimala permite efectuarea unui examen transrectal si a unui sondaj nazoesofagian. Examinarea poate merge mai in detaliu, daca exista posibilitatea, cu un examen hematologic, ecografie abdominala si punctie peritoneala.

In functie de informatiile obtinute medicul va institui un tratament, axat in general pe anularea spasmelor si a durerii, pe calmarea animalului si pe rehidratare (prin perfuzii sau prin sonda nazoesofagiana).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alta Comimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alta Comimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alta Comimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

32.252