Direct la continutul paginii »

Tobiprest SRLArhitectura si constructia site-ului este coordonata de ingineri silvici si beneficiaza de suportul firmelor partenere pentru domeniile de proiectare in sectorul forestier, programare, consultanta juridica, financiara si aplicatii pentru proiecte de finantare internationala.

Prin segmentarea pietii firmelor si realizarea unui program dedicat ocoalelor, directiilor silvice si agentilor privati din sectorul forestier a fost posibila realizarea unui produs care sa faca pasul de la simpla prezentare a legislatiei catre consultanta asupra legislatiei forestiere.

Isi propune sa foloseasca facilitatile de comunicare si transfer de date oferite de Internet pentru a pune in contact marketholderii sectorului forestier din Romania.

Programul de "Legislatie Silvica" este primul produs comercial realizat de catre firma .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tobiprest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tobiprest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tobiprest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

34.037