Direct la continutul paginii »

Di Vet Medical SRLClinica noastră pune la dispoziţie serviciul de stomatologie veterinară, în cadrul căruia se realizează următoarele manopere: detartraj cu ultrasunete, extracţii dentare, reconstrucţii, chirurgie buco-maxilo-facială.

Farmacia noastră vă pune la dispoziţie toate produsele farmaceutice de uz veterinar, precum şi o parte din cele de uz uman, iar produsele de uz uman recomandate pot fi procurate pe baza unei reţete eliberate tot de noi de la farmaciile umane.

În clInica noastră găsiţi o gamă largă de produse alimentare, atât de întreţinere cât şi sub formă de diete speciale, necesare în cazul existenţei unor afecţiuni care necesită o alimentaţie specială.

Dacă animalul dumneavoastră de companie are nevoie de o alimentaţie specială, medicii noştrii vă vor recomanda dieta potrivită.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Di Vet Medical SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Di Vet Medical SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Di Vet Medical SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

31.620