Direct la continutul paginii »

Acqva Drill SASocietatea noastra detine utilaje si echipamente specifice activitatii pe care o desfasoara. Personalul angajat este de specialitate, cu activitate indelungata in domeniu forajelor de alimentare cu apa.

Mentionam ca Acqva Drill S.A. este certificata de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor in vedere executiei de foraje si intocmirii de documentatii tehnice pentru avizarea si autorizarea forajelor din partea Administratiei Nationale Apelor Romane.

S.C. Acqva Drill S.A. a intrat pe piata cu lucrari de alimentari cu apa prin foraje in anul 2002, avand ca obiectiv de activitate sapatul sondelor de apa, lucrari de punere in exploatare a acestora, echipari, lucrari de intretinere, denisipari, stimulari de straturi acvifere, casari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Acqva Drill SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Acqva Drill SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Acqva Drill SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max