Direct la continutul paginii »

Promedivet SRLSuccesul firmei Promedivet Sovata este datorat calităţii produselor pe care aceasta le produce şi păstrează un raport optim de preţ-calitate pentru cumpărător.

S.C. PROMEDIVET S.R.L. Sovata s-a înfiinţat în 1999, având ca activitate de bază Activităţi sanitar-veterinare, ce se desfăşoară în 2 Cabinete veterinare şi 3 Farmacii veterinare situate în judeţul Mureş.

Produsele sunt Avizate şi Notificate pe teritoriul ţării.
Succesul firmei Promedivet Sovata este datorat calităţii produselor pe care aceasta le produce şi păstrează un raport optim de preţ-calitate pentru cumpărător.

Începând din anul 2002 s-a înfiinţat o secţie de producţie de Produse de Uz Veterinar, care şi-a început activitatea cu produse de acvaristică şi suplimente nutritive destinate animalelor de companie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promedivet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Promedivet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promedivet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max