Direct la continutul paginii »

Flora Market Style SRLSC FLORA MARKET STYLE SRL este una din putinele companii din industria florara romaneasca dispusa sa investeasca in aceasta afacere si implicit in imaginea sa pe piata.

Dispune de o logistica impresionanata - depozite si masini dotate cu aparatura speciala pentru depozitarea si transportul florilor proaspete in vederea desfasurarii unui comert de o inalta tinuta profesionala, calitatea florilor comercializate fiind pricipalul atuu in cucerirea pietei si fidelizarea clientelei.

Furnizam de asemenea informatii avizate despre flori, despre comertul cu flori, punand la dispozitia clientilor nostrii cataloage, reviste, dvd-uri etc.

SC FLORA MARKET STYLE SRL isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de flori, plante si accesorii florale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Flora Market Style SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Flora Market Style SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Flora Market Style SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

33.440