Direct la continutul paginii »

Novara InvestCopanie dedicat in exclusivitate pentru piscicultura si acvacultura, pentru ferme piscicole. Comercializam echipamente pentru piscicultura, pastravarii, crescatorii de sturioni si de crap.

Vindem puiet pastrav, puiet sturion - si furaj peste de marca Biomar la aproape pret de producator, comercializam bazine piscicole, hidrobioane pentru transportare pestilor vii, aeratoare apa si alte echipamente utlie pentru infiintarea si modernizarea unei ferme piscicole cum este ferma noastra, pastravaria din Rosia Bihor.

Compania Novara Invest a fost infiintata de catre domnul Zoltan Jovan, cercetatori piscicol, o nume respectata in acest domeniu. Puteti citi mai multe despre domnul accesand pagina:Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Novara Invest se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Novara Invest in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Novara Invest, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max