Direct la continutul paginii »

Eurocad Grup SRLSocietatea noastra a fost infiintata in anul 2004 si este specializata in constructii cu structura metalica(hale industriale cu sau fara panouri sandwich),sau alte tipuri de confectii metalice.

Compania noastra este un jucator important in comercializarea panourilor termoizolante tip sandwich cu insertie de spuma poliuretanica sau vata minerala.

Oferim clientilor nostri consiliere in alegerea grosimii si tipului de panou care satisface cerintele acestora, in functie de genul de constructie la care urmeaza a fi folosite panourile.

Deasemenea oferim clientilor servicii pentru debitare a panourilor la lungimile dorite, precum si transportul acestora la santier.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurocad Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Eurocad Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurocad Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

18.480