Direct la continutul paginii »

Maranteck SRLFirma SC. Maranteck Srl, de la începerea activităţii în 2005 şi până în prezent a vândut mai mult de 5000 uşi de garaj sectionale şi industriale pe teritoriul Transilvaniei şi nu numai. Pe lângă faptul că am început activitatea şi pe plan internaţional “nu am uitat de unde am pornit”, aşadar obiectivul principal a rămas neschimbat: a fi un personaj important pe piaţa naţională, în special în Ardeal.

Suntem singurul distribuitor din România, care vă oferă uşi de garaj în culorile cele mai des folosite in tâmplăria PVC, prin technologia inovativă cu folie “Renolit”. Irish Oak, Siena, Winchester, Oregon, Golden Oak, Mooreiche, Cremeweiss sunt doar căteva culori din cele 50 de posibilităţi.

Distribuim de asemenea uşi de garaj Hörmann, la cele mai mici preţuri din România. Hörmann este un nume recunoscut pe piaţă, datorită calităţii superioare asigurate de technologia germană de peste 80 de ani.

Produsele comercializate de noi, sunt:
- uşi garaj rezidenţiale
- uşi industriale
- uşi industriale panoramice (vitrate)
- automatizări uşi de garaj (secţionale, basculante)
- automatizări porţi (batante, culisante, autoportante)
- telecomenzi pentru orice tip de automatizare
- sisteme de parcare, bariere
- accesorii porţi
- rulouri
- uşi antifoc

SC. Maranteck Srl. asigură montaj la toate produsele vândute, dar nu ne oprim aici! Oferim service şi mentenanţă la orice produs (automatizare, uşă de garaj, uşă industrială etc.), indiferent de provenienţa produsului.

În ataşament găsiţi lista noastra de preţuri, la care aveţi un discount de 35%. Pentru orice altă întrebare sau ofertă de preţ, nu ezitaţi să ne contactaţi!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Maranteck SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Maranteck SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Maranteck SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Maranteck SRL


19.678Produse

    1. 2