Direct la continutul paginii »

Clemans AL-Glass SRLClemans Al-Glass proiecteaza,executa,livreaza si monteaza tamplarie Al si PVC,pereti cortina,placari cu material compozit tip bond,prelucreaza sticla si oglinda(sablare,sablare model,fazetare,cantuire,gaurire,laminare,lipire in camp cu ultraviolete,securizare),sticla termopan si tripan cu dubla etansare la rece si la cald,presata mecanic,executate pe linii tehnologice de ultima generatie,balustrade,usi si compartimentari din geam securizat sau laminat.

Echipa noastra de specialisti ofera consultanta,asistenta tehnica si solutii personalizate pentru fiecare proiect in parte atat pentru domenul industrial cat si pentru domeniul constructiilor civile si comerciale.

Produsele oferite de noi garanteaza rezistenta in timp datorita materialelor de calitate folosite in procesul de productie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clemans AL-Glass SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Clemans AL-Glass SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clemans AL-Glass SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Clemans AL-Glass SRL


17.851Site-uri web