Direct la continutul paginii »

Advanced Construction Services SRLDryWallTeam Bucuresti vine in ajutorul dumneavoastra cu solutii antiigrasie, antimucegai si antiinfiltratii.

Scapa de igrasie, mucegai si infiltratii cu solutii garantate pana la 30 de ani. Tratamente executate corect in urma expertizelor efectuate la locatia afectata. Va stam la dispozitie pentru orice problema cauzata de apa in orice tip de constructie, noua sau veche.

Mucegaiurile, igrasia si infiltratiile pot deveni periculoase pentru sanatatea locatarilor, dar si pentru integritatea structurii afectate.

Nu lasa igrasia, mucegaiul si infiltratiile sa iti afecteza confortul. Rezolva problemele cu solutii corecte.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Advanced Construction Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Advanced Construction Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Advanced Construction Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Advanced Construction Services SRL


17.582