Direct la continutul paginii »

B&M Constructii Grup SRLMesterul Casei  oferă servicii de calitate la un preţ convenabil atunci când apar probleme de întreţinere, reparaţii diverse, redecorări, amenajări interioare şi exterioare, instalaţii termice, sanitare sau electrice, tâmplărie, lăcătuşerie şi construcţii de orice fel.

Putem să ne ocupăm de orice proiect, de la început până la sfârşit! Ne bazăm pe experinţa noastră anterioară acumulată din zecile de alte lucrări similare cu a Dvs.

O placă de faianţa spartă la baie, o priză stricată, o uşă care scârţie, un geam care nu se închide, pe toate le putem rezolva cât ai clipi! Facem de toate, le facem bine, ieftin, curat şi rapid!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale B&M Constructii Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre B&M Constructii Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii B&M Constructii Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
B&M Constructii Grup SRL


19.969