Direct la continutul paginii »

PACEGO SRLSC Pacego SRL ofera servicii de proiectare, executie si verificare a instalatiilor de gaze naturale, instalatii termice si sanitare .

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Firma noastra va asteapta cu o echipa de profesionisti gata sa raspunda cerintelor dvs. oferind servicii complete in proiectarea si executia instalatiilor de utilizare gaze naturale, instalatii termice si sanitare, verificari si revizii periodice asupra instalatiilor de gaze precum si verificari periodice asupra centralelor si cazanelor termice de orice tip.

Devotamentul, placerea, materialele de calitate folosite in executia lucrarilor precum si ideile moderne dar si siguranta, rapiditatea si nu in ultimul rand PRETURILE AVANTAJOASE ne recomanda.

Garantia oferita pentru lucrarile noastre nu este un lucru impus de lege, ci o modalitate de a va dovedi calitatea serviciilor oferite si profesionalismul nostru neconditionat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale PACEGO SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre PACEGO SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii PACEGO SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
PACEGO SRL


18.116