Direct la continutul paginii »

Bandatech SRLCompanie specializata in importul si furnizarea de materiale si accesorii specifice instalatiilor termice, climatizare si ventilatie, constructii, industria frigorifica, domeniul solar inclusiv izolatie acustica pentru un mediu mai linistit. Ne-am propus sa ne individualizam prin profesionalism si printr-un nivel calitativ inalt al produselor pe care le comercializam.

Va punem la dispozitie: Banda de fixare, lipicioasa, Bande cleioase, Bande de împachetare cleioase de tip scotch, Bande din polietilen, Bande ermetizate, Bande metalice, Materiale de izolare, Materiale hidroizolare, Materiale termoizolante si izolatie sonora, Vata minerala.

In acest sens facem tot posibilul de a avea in depozitul nostru stocuri disponibile, cel mai scurt timp de onorare a comenzilor si desigur conditii cat mai avantajoase pentru clientii nostrii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bandatech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bandatech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bandatech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

17.791