Direct la continutul paginii »

Exclusive Decor Concept SRLSocietatea noastra va ofera servicii de executare si montare a unei game variate de elemente din tamplarie PVC Rehau , Veka , Salamander si accesorii: rulouri exterioare, usi garaj, jaluzele, decoratiuni interioare profile decorative Orac Decor , tapet Arte sau Omexco , elemente decorative.

Acum va oferim service pentru orice fel de lucrari de tamplarie , geam termopan si alte accesorii in perioada de garantie si service post-garantie contra cost, pentru lucrarile proprii si nu numai.

Preluam si realizam comenzi pe baza de parteneriat, pentru firme în cautare de subcontractori. Acordam atentie deosebita particularitatilor fiecarei solicitari, atat dpdv tehnic, cat si financiar.

Principalul obiectiv este mentinerea unui cat mai bun raport de colaborare cu clientii firmei din punct de vedere calitate-pret al produselor si serviciilor oferite .

Companiile pe care le reprezentam sunt angajate in cercetare si dezvoltare. Acest proces continuu ofera sisteme inovatoare care garanteaza beneficiarilor siguranta . Multe teste de control au loc in mod constant .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Exclusive Decor Concept SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Exclusive Decor Concept SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Exclusive Decor Concept SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.