Direct la continutul paginii »

MILA STORE SRLCompania noastra ,tanara pe piata,este in colaborare cu cele mai mari branduri in materie de ceramica din intreaga lume.

Cu origini in tara mama,Italia,bazandu-ne pe calitatea superioara deja dovedita in timp,garantam preturi necombatabile referindu-ne la un raport exceptional calitate-pret.

Vorbim in mod direct de o gresie portelanata,calitat superioara,rectificata/nerectificata,dimensiuni variate,culori,stiluri pe gustul oricui la preturi pentru toata lumea.

Va asteptam la punctul de lucru aflat pe Str. Hebe nr 59(colt cu str. Mures)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MILA STORE SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre MILA STORE SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MILA STORE SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
MILA STORE SRL


19.237