Direct la continutul paginii »

Discover Trading SRLCompania noastra se ocupa cu vanzarea strict a celor mai recunoscute bijuterii din strainatate. Descrierea companiei noastre (intreprindere furnizoare de bijuterii).

Nunti, zile de nastere, zile onomastice, aniversari, toate sunt evenimente care ne definesc viata. Ce altceva ar putea face ca aceste evenimete sa fie si mai frumoase, si mai speciale decat o bijuterie eleganta si luxoasa?

Fiecare produs al nostru este insotit de o chitanta si de un document care ii garanteaza originalitatea. Acest document garanteaza ca produsul livrat este acelasi pe care l-ati comandat de pe site-ul nostru (si ca pretul recomandat de catre producator coincide cu cel de pe site).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Discover Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Discover Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Discover Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.391