Direct la continutul paginii »

Millefiori SRLO mare parte din productia Millefiori este destinata exportului dar din ce in ce mai mult in ultima perioada si piata interna a cunoscut o crestere semnificativa, atat datorita calitatii produselor noastre cat si extinderii retelei de distributie, formata din magazine proprii si magazine partenere.

Compania noastra activeaza in domeniul bijuteriilor si articolelor decorative, intr-un cuvant oferim mai mult decat produse, oferim bucurie si culoare. Fiind lucrate manual, fiecare produs se poate spune ca este un unicat si deci are o istorie proprie. O istorie care se regaseste in fiecare pata de culoare.

SC Millefiori SRL a fost fondata in anul 2000 din dorinta de a oferi si in Romana bijuterii obtinute prin prelucrarea sticlei din insula Murano. De-a lungul anilor ne-am dezvoltat si putem sa afirmam ca am participat activ la construirea unei piete in domeniul bijuteriilor si articolelor decorative.

La inceput ne-am desfasurat activitatea in doua locatii inchiriate, iar in 2003 ne-am mutat cu tot efectivul in sediul actual.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Millefiori SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Millefiori SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Millefiori SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.082