Direct la continutul paginii »

Crist 1 SRLDorim sa va prezentam câteva detalii despre societatea noastra. S.C. CRIST 1 S.R.L. este o societate cu capital privat înfiintata în anul 1994 ca firma producatoare de felicitari pentru toate evenimentele, carti postale ilustrate, hârtie de ambalaj, hârtie glasata, pungi pentru cadouri, invitatii de nunta, calendare cu imagini, productie publicitara, etc.

Ne consideram a fi una dintre firmele cele mai reprezentative în acest domeniu. Activitatea noastra a prosperat si s-a dovedit eficienta, aceasta contribuind la dezvoltarea companiei.

În aceasta perioada am reusit sa ne impunem pe piata prin calitate, preturi competitive, maxima seriozitate, creativitate, flexibilitate si ne-am format o retea de clienti la nivel national, acestia devenindu-ne parteneri de afaceri (ex: Cora,Real, Auchan,Kaufland,Reteaua de Librarii Diverta, Gima, Billa, Mol, Rompetrol, Posta Româna, Companiile de Librarii din întreaga tara, XXL, Pic, Nic, VP Market, Penny Market, etc).

Colectiile noastre cuprind mii de modele ce satisfac cele mai exigente gusturi ale distinsilor nostri clienti.

Calitatea imaginilor tiparite se datoreaza si colaborarii fructuoase cu firme prestigioase din strainatate, privind cumpararea drepturilor de autor.

Am fi onorati sa ne putem comercializa produsele sub egida companiei dumneavoastra si am dori sa fim parteneri, asigurându-va ca ambele parti ar avea de câstigat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Crist 1 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Crist 1 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Crist 1 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.