Direct la continutul paginii »

Ama Productie SRLSocietatea comercială Ama Productie S.R.L. - producător de pungi din hârtie, pungi pentru cadouri, simple sau personalizate, dimensiuni standard sau conform specificatiilor exacte.

Ecologice si practice, pungile din hartie personalizate sunt o alternativa eleganta pentru promovarea si transportul produselor dumneavoastra, totodata cele personalizate sunt ideale in cazul participarii la targuri, expozitii, seminarii, intalniri de afaceri, indeosebi atunci cand aveti de oferit materiale de prezentare.

Pungile de hartie sunt pungi biodegradabile, sunt practice si aspectoase, dand un plus de eleganta, mai ales daca ele sunt imprimate cu logo-uri si mesaje. Acestea pot fi de foarte multe feluri si dimensiuni. astfel ca se potrivesc pentru orice tip de produse: de la pungi pentru fast-food la pungi mari cu snur pentru cadouri sau cumparaturi.

Sacosele de hartie au inceput sa fie tot mai folosite si in preajma sarbatorilor cand companiile ofera diferite cadouri colaboratorilor, furnizorilor, clientilor. Sunt utilizate diferite tipuri de hartie, imprimate cu ceea ce doriti dumneavoastra.

Comanda chiar acum , fie ca alegi ceva standard sau vrei ceva special, nu ezita.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ama Productie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ama Productie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ama Productie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.