Direct la continutul paginii »

Big Dd SRLActivitati de printare, multiplicare si prelucrare.

Calendare de perete, buzunar, birou, carti de vizita, pliante, brosuri, cataloage de prezentare, afise A3, inscriptionari materiale textile si ceramice, printuri de mari dimensiuni (bannere, autocolant, mesh-uri etc).

Livrarea produselor se face in 2-7 zile in toata tara. Facturile cu valori mai mici de 500 lei fara T.V.A, nu includ transportul.

In zonele unde firma de curierat agreata nu are sedii, km suplimentari sunt suportati de catre client indiferent de valoarea facturii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Big Dd SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Big Dd SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Big Dd SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.