Direct la continutul paginii »

Crisband SRL
Anul infiintarii 1992

- 1992-1998 Activitatea principala: productia si editarea de programe audio-video.

In prezent urmarim extinderea retelei de distributie cartele electronice in judetele Buzau, Vrancea, Ialomita si Bacau, aflandu-ne in cautare de potentiali distribuitori.

Experienta de peste 10 ani in telecomunicatii s-a concretizat de fiecare data cu rezultate foarte bune, atat in reteaua nostra, cat si a distribuitorilor nostri.

In perioada imediata ne concentram pe sustinerea de promotii, atat clientilor pe baza de abonament cat si clientilor utilizatori de cartela reincarcabila. 2011 este un an favorabil in care dorim consolidarea relatiilor cu partenerii nostri, fidelizarea clientilor, promovarea serviciilor oferite.

In acest moment putem sublinia dezvoltarea retelei de distributie gsm la nivel national.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Crisband SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Crisband SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Crisband SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.033