Direct la continutul paginii »

Mozaicart SRLArt Georgies a reprezentat inca de la infiintare o extensie a familiei mele si aceasta perceptie a mea nu s-a modificat nici pana in prezent.

Fiecare lucrare cuprinde o parte din sufletul meu, iar finalizarea este intotdeauna insotita de bucuria creatiei duse la desavarsire...

In spatele tuturor pieselor care ies din atelier, fie ele laice sau bisericesti, este un dialog continuu cu clientul, astfel incat artistul sa poata da patina personalitatii acestuia in ansamblul lucrarii, sa creeze o piatra unghiulara ce isi asuma rolul de a potenta valoarea intregului.

Creativitatea noastra este transpusa in piese unicat, si cu ajutorul Bunului Dumnezeu lucrarile noastre vor creste in valoare si vor bucura privirile cat mai multor iubitori de frumos.

De peste 15 ani ARTGEORGIES este echivalentul necontestat al originalitatii, al calitatii si al executiei fara cusur in domeniul exclusivist al vitraliilor, mozaicului artistic si al pavimentelor din marmura. Inovatia permanenta (tehnici de lucru brevetate) si pasiunea pentru frumos au adus aprecierea nationala si internationala precum si patru medalii de aur la saloane de inventica de la Bruxell, Moscova si Iasi. In spatele brandului ARTGEORGIES se regaseste o vasta experienta in munca artistica. Aceasta experienta este rezultatul pasiunii cu care se lucreaza fiecare proiect cat si a contributiei artistilor din firma, artisti ce se pot mandri cu un impresionant portofoliu de lucrari (firma executa lunar montaje cu suprafete de aproximativ de 100 metri patrati mozaicuri artistice si 50 metri patrati vitralii).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mozaicart SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mozaicart SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mozaicart SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.406