Direct la continutul paginii »

Kantex Arad SRLInfiintata la inceputul anului 1999, KANTEX Arad srl a pornit la drum cu intentia declarata de a intemeia o firma specializata care sa activeze pe segmentul producerii de canturi pentru mobila.

Firma ofera astazi toate tipurile de cant pentru mobila si materiale de acoperire a profilelor, care pot fi pe baza de HARTIE – PLASTIC – LEMN – METAL, la toate tipodimensiunile cerute, respectiv:

-HARTIE - folie melamina si laminate
-PLASTIC - canturi ABS, ACRIL, borduri PVC, folii PVC 3D
-LEMN - furnir si blind de cant, furnir pentru acoperire profile
-METAL - canturi din aluminiu.

Capacitatea de productie s-a marit continuu in fiecare an, prin achizitionarea de noi masini de adezivare, debitare, productie furnir si altele.

Gama de produse a crescut si ea, fiind introduse treptat in program noi tipuri de canturi pentru mobila si materiale pentru acoperirea profilelor, plintelor, a tocurilor de usi.

In plus, se ofera din stoc si urmatoarele articole

ADEZIV de TOPIRE necesar aplicarii tuturor canturilor
MATERIALE de RETUS si CURATARE.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kantex Arad SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kantex Arad SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kantex Arad SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.