Direct la continutul paginii »

Demarco SRLSC DEMARCO SRL este o firma specializata in producerea de confectii textile exclusiv de barbati. Acestea fiind costume, sacouri, pantaloni, geci si paltoane barbatesti.

Pe langa activitatea enumerata mai sus, ce reprezinta activitatea de baza a societatii, aceasta realizeaza si o activitate auxiliara concretizata in comert cu amanuntul al textilelor, incaltamintei, marochinarie etc. prin magazine proprii.

Societatea noastra acopera, prin produsele sale, o gama larga de vestimentatie pentru barbati, pentru toate sezoanele.

Produsele noastre sunt produse de o calitate ireprosabila, deoarece stim ca fiecare client multumit inseamna oportunitatea unei noi afaceri

Utilajele profesionale , personalul calificat, precum si faptul ca intreg fluxul de productie, incepand cu croitul si pana la calcatul final si controlul calitatii, se desfasoara in aceasi locatie, sunt o garantie in plus in ceea ce priveste calitatea si rapiditatea efectuarii comenzii dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Demarco SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Demarco SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Demarco SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.648