Direct la continutul paginii »

Cramele Odobesti SACRAMELE ODOBESTI este o companie pe actiuni cu capital privat care isi desfasoara activitatea in domeniul producerii, conditionarii si imbutelierii vinului. Cramele Odobesti au in exploatare peste 800 ha de plantatii viticole, avand suprafete de vie si puncte de vinificatie in Odobesti jud.Vrancea, Ghermanesti jud. Vaslui, Insuratei jud. Braila si Tirol jud. Caras-Severin.

Imbuteliate in clasicile butelii de sticla si in ambalaje mai moderne, precum BAG IN BOX, vinurile produse de catre noi respecta intotdeauna aceleasi standarde de calitate indiferent de tipul si capacitatea ambalajului.

Vinul produs de Cramele Odobesti este prin excelenta vinul care ITI MERGE LA INIMA, pentru ca intotdeauna un vin de calitate iti rasfata in egala masura trupul si sufletul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cramele Odobesti SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cramele Odobesti SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cramele Odobesti SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.