Direct la continutul paginii »

Agroindustriala Bucium SA



Situat in nord-estul tarii, pe sapte coline asemeni Romei, Iasul poarta cu mandrie urmele traditiilor artistice, culturale si viticole. Un astfel de loc innobilat cu traditie este renumitul centru viticol Bucium.
Vinurile spumante si cele aromate din Muscat Ottonel au inceput sa fie produse din anul 1972, tehnologia fiind in permanenta perfectionata. Rameros, Rachiu de pere Williams, Rachiu de Prune, Rachiu Muscat sunt printre cele mai reprezentative noutati care se constituie la nivel national, in produse unicat datorita si instalatiilor de tip Charente care permit o dubla distilare.
Esenta vinurilor de Bucium este rezultatul unei relatii intime intre varietatile de soiuri, climatul si solurile existente. Combinand intr-o maniera fericita traditia seculara si principiile moderne ale viticultuii, Buciumul se afla sub constelatia fericita a succesului.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Agroindustriala Bucium SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agroindustriala Bucium SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agroindustriala Bucium SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max