Direct la continutul paginii »

Apemin Zizin SAApemin Zizin SA s-a infiintat in anul 1991, fiind priatizata in toamna anului 1997, din anul 1998 incepand procesul de retehnologizare. In prezent este o societate cu capital integral privat si cu un capital social de 6.056.959.000 lei. Incepand cu data de 15.12.2001 societatea a obtinut certificarea de calitate ISO 9002.
Apele minerale de la Zizin sunt cunoscute din 1773 si utilizae atat pe plan local ca substante terapeutice, cat si pentru imbutelierea ca ape minerale.
Prima descriere a izvoarelor de aici a fost facuta de I. Wagner (1773), iar prima analiza chimica de Belteky in anul 1818.
Inceputul activitatii de imbuteliere, asa cum rezulta din documentatia vremii este strict in jurul anului 1936.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Apemin Zizin SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Apemin Zizin SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Apemin Zizin SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.