Direct la continutul paginii »

Turzo 99 SRLS.C. Turzo’99 S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1999, cu capital privat, are sediul central în Satu Mare.
Activitatea noastră constă în comercializarea în România şi în străinătate de chimicale, în special acid acetic.
Datorită unei dezvoltări dinamice, Turzo’99 a devenit unul dintre cei mai importanti importatori şi distribuitori de acid acetic din România.
Prin căutarea permanentă a noilor provocări, şi prin perfecţionarea constantă a structurii firmei, dorim să dezvoltăm în continuare activităţile noastre, pentru a putea oferi clienţilor noştri maximă flexibilitate, servicii şi produse de calitate, la preţuri optime.
Planurile de viitor ale firmei prevăd lărgirea ofertei de produse cu diferite tipuri de chimicale, precum şi exportul de acid acetic în Europa şi Asia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Turzo 99 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Turzo 99 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Turzo 99 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.