Direct la continutul paginii »

Angelli Spumante & Aperitive SRLAngelli a fost intotdeauna aproape de oameni. Cu un succes constant in randul consumatorilor, Angelli este una dintre cele mai cunoscute si apreciate marci de bauturi alcoolice din Romania.
Cu o cota de piata de peste 70% este lider pe piata vinului spumant din Romania, in timp ce piata aperitivelor pe baza de vin o domina cu peste 80% din volumul vanzarilor.
Misiunea noastra este mentinerea pozitiei de top si dezvoltarea continua printr-o politica de marketing bine fundamentata, prin asigurarea calitatii produselor si serviciilor noastre cat si printr-o comunicare permanenta si eficienta cu furnizorii, clientii si colaboratorii nostri.
Credem in calitate. De aceea ne preocupam incontinuu de asigurarea celor mai inalte standarde din domeniu in toate etapele prin care trec produsele noastre: de la materii prime pana la asezarea produselor in raft.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Angelli Spumante & Aperitive SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Angelli Spumante & Aperitive SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Angelli Spumante & Aperitive SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.