Direct la continutul paginii »

Aqua Mold Trading SRLBrandul Amfiteatru® este deţinut de către compania ieşeană Aquamold Trading. Sediul acesteia a fost ridicat la porţile Grădinii Botanice, una dintre renumitele atracţii ale Iaşului şi se află la numai la 1 km distanţă de izvorul de apă minerală naturală pe care îl are în exploatare.
Infiinţată în 1993 cu capital privat autohton, Aquamold Trading are ca domeniu de activitate îmbutelierea apei minerale naturale provenite din sursa Copou - Izvorul nr. 3.
În calitate de Membru al Asociaţiei Patronale APEMIN România, încă din 1998, Aquamold Trading se află într-o continuă dezvoltare a mijloacelor de producţie şi distribuţie, pentru a oferi clientilor săi o apă minerală desăvârşită.
Din dorinţa de a fi aproape de clienţii şi partenerii săi şi de a-i asigura de corectitudinea alegerii făcute, Aquamold Trading a realizat în 2004 una dintre primele modificari radicale în managementul companiei şi în imaginea produselor. Procesul continuă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aqua Mold Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aqua Mold Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aqua Mold Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.