Direct la continutul paginii »

Romaqua Group SAROMAQUA GROUP Borsec, societate cu capital integral autohton si privat, infiintata la inceputul anului 1999, a realizat in ultimii ani investitii importante care se ridica pana acum la peste 190 mil. euro, mizand in primul rand pe tehnologii si echipamente de varf la nivel mondial, care sa asigure obtinerea unui produs finit cu cel mai inalt standard calitativ.
ROMAQUA GROUP dispune de o retea de distributie bine formata, cu acoperire nationala. In prezent, tehnologiile ROMAQUA pentru productia de ambalaje PET si imbuteliere formeaza 21 de linii complete, avand o capacitate totala de imbuteliere de peste 1 miliard de litri pe an.
Pozitia de lider de necontestat pe piata romaneasca a imbuteliatorilor de apa minerala a ROMAQUA GROUP este sustinuta de cea mai mare capacitate de productie si imbuteliere a apei minerale naturale in flacoane din sticla si PET.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romaqua Group SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romaqua Group SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romaqua Group SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.