Direct la continutul paginii »

Casa de Vinuri Zoresti SAActivitatea se desfasoara la inceputul podgoriei Dealu Mare in centrul Centrul viticol Zoresti, Dealu Mare fiind cea mai mare podgorie din Romania. Sediul societatii este la 10 km de orasul Buzau, pe DN10 Buzau-Brasov.

Societatea noastra efectueaza transport intern si international de produse alimentare cu autocisterna pentru transport lichide alimentare.

Pentru alinierea la standardele europene de fabricatie, avand in vedere primirea Romaniei incepand cu ianauarie 2007 in Comunitatea Europeana, conducerea si actionariatul societatii au hotarat modernizarea fluxului de fabricatie in anul 2006.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Casa de Vinuri Zoresti SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Casa de Vinuri Zoresti SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Casa de Vinuri Zoresti SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.