Direct la continutul paginii »

Barbu Impex SRLSursa de apa a fost descoperita in primavara anului 2002, cand compania noastra avea in plan o investitie in zona Petresti ce urma sa se materializeze intr-o crescatorie de pastravi.
In urma sapaturilor necesare pentru bazine a fost descoperit un izvor de apa. Ca urmare a analizelor facute la probele de apa prelevate din izvor s-a descoperit ca aceea apa era una de exceptie, printre cele mai bune din Romania.
Urmand sfatul specialistilor compania noastra a finantat un studiu hidrologic al zonei Petresti, realizat de catre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, care a demonstrat acelasi lucru, ca apa Prima este una din cele mau bune ape de baut din Romania.
Astfel investitia noastra s-a transformat intr-o sectie de captare si imbuteliere a apei. Avand o echipa de profesionisti cu o inalta calificare care analizeaza periodic sursa de apa, pentru a verifica daca aceasta indeplineste STAS-urile si normele internationale in vigoare, noi dorim sa facem cunoscuta pietii, calitatile superioare pe care le detine apa "Prima" fata de celelalte ape plate existente pe piata romaneasca la ora actuala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Barbu Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Barbu Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Barbu Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.