Direct la continutul paginii »

Combrat 94 SRLCOMBRAT '94, o societate competenta, operativa, integra, deschisa, orientata catre client cu sediul in Focsani are ca obiect principal de activitate, comercializarea materialelor de constructii precum si a obiectelor sanitare.

Preocupati mereu de imbunatatirea continua a calitatii serviciilor, suntem mereu la curent cu cele mai noi reglementari si inovatii tehnologice legate de domeniile noastre de activitate pentru a veni in intâmpinarea cerintelor Dumneavoastra.

COMBRAT '94 comercializeaza la preturi avantajoase gama completa de:
- sobe din teracota Cersanit (Romanceram);
- piese ceramice pentru sobe din teracotă;
- cărămizi subţiri aferente sobelor;
- piese refractare pentru şeminee;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Combrat 94 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Combrat 94 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Combrat 94 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.472