Direct la continutul paginii »

Coface Romania Credit Management Services SRLMisiunea Coface este de a facilita schimburile comerciale intre companiile din intreaga lume.

Coface isi foloseste expertiza sa asupra intregului spectru de activitati de comert pentru a oferi o gama completa de servicii eficiente si modulare, orientata catre protejarea, gestionarea si finantarea creantelor comerciale la nivel mondial. Pentru a fi cat mai aproape de clientul dumneavoastra.

Coface opereaza printr-o retea de filiale si sucursale cu prezenta directa in 66 de tari, pe 5 continente, asigurand un instrumentar optim de gestionare a creantelor.

Forta de vanzari a celor 1000 de agenti este sustinuta de catre brokeri specializati, institutii de training (banci si asiguratori) prin intermediul partenerilor din reteaua CreditAlliance, ce genereaza prezenta in alte 32 de tari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Coface Romania Credit Management Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Coface Romania Credit Management Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Coface Romania Credit Management Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.166