Direct la continutul paginii »

Ticketpoint SRL- este un furnizor profesional de solutii de achizitie de bilete pentru o plaja larga de evenimente culturale, sportive, in incinte inchise sau in aer liber.
- ticketpoint.ro ofera ca modalitati de achizitionare a biletelor: plata online prin intermediul cardului bancar


TicketPoint este alcatuit din 80 puncte de vanzare situate in magazinele Diverta, care asigura accesabilitatea retelei de ticketing la nivel national si de un website dedicat vanzarii de bilete (www.ticketpoint.ro).

- TicketPoint este primul sistem complet automatizat de gestiune a biletelor de evenimente din Romania.
- acest sistem isi are originile in Austria unde ruleaza cu succes de peste 10 ani si este lider pe acest segment.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ticketpoint SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ticketpoint SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ticketpoint SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.