Direct la continutul paginii »

Electrosoft SRLSistemele au fost dezvoltate de specialistii firmei Electro Soft, pe baza experientei acumulate timp de 8 ani in creerea de programe software de vanzari si gestiune dedicate unitatilor cu activitate de tip HORECA

Sistemul asigura urmarirea fluxului de marfuri de la intrarea lor in unitate sau in procesul de productie si pana la iesirea lor din gestiuni.

"Saphir suite" este un sistem de vanzari si gestiune destinat societatilor comerciale cu profil de alimentatie publica si hoteliera indiferent de nivelul de complexitate a activitatii lor.

Prin implemetarea acestui sistem infomatic ve-ti introduce disciplina in activitatea angajatilor d-voastra, iar pierderile sau fraudele vor fi reduse la minin sau chiar eliminate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electrosoft SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electrosoft SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electrosoft SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.992