Direct la continutul paginii »

Elicom SRLElicom este unul dintre pionierii si fondatorii pietei de telecomunicatii din Romania. Elicom face parte din grupul Computerland, unul din liderii pietei de IT&C din Romania.

Inca din 1992, Elicom si-a creat serviciu de relatii cu clientii, ca suport pentru activitatea sa de operator national de paging. In peste 12 ani de experienta, Elicom a construit capacitatea tehnica si umana de a dezvolta, implementa si furniza servicii si solutii de call center.

Elicom furnizeaza servicii de call center pentru mari companii multinationale si romanesti, din sectoare de activitate diverse, incepand cu servicii pentru companii din IT&C si pana la cele din FMCG.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elicom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elicom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elicom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.721