Direct la continutul paginii »

Sb Software SRLNecesitatea de a avea cele mai performante si actualizate programe din domeniul retail ne-a determinat sa venim in intampinarea clientilor cu cele mai complete solutii software pentru lanturile de magazine aflate in proprietate sau in franciza.

Experienta derivata din gestiunea în outsourcing-ul sistemelor informative ale legaturilor primare retail permite înfruntarea exigentelor cu o viziune ampla si completa, garantând sincronizarea imediata.

Prezenta în echipa SB Software a specialistilor, garanteaza în orice situatie realizarea celei mai bune solutii tehnologice.

Capacitatile de dezvoltare interna a tuturor solutiilor propuse, asigura o flexibilitate maxima, personalizare actuala si de viitor a acestora in functie de cerintele fiecarui client.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sb Software SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sb Software SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sb Software SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.061