Direct la continutul paginii »

Atlas Networking SRLOriunde vei găsi logo-ul hot-spot.ro® te vei putea conecta la SSID: open.hot-spot.ro sau secure.hot-spot.ro pentru că veţi dispune de internet broadband gratuit prin tehnologia Wi-Fi cu o viteză de conectare de până la 54Mbps şi de cea mai avansată tehnologie de criptare a conexiunii.

Proiectul Go wireless® îşi propune realizarea unei soluţii de criptare enterprise a conexiuni wireless de sine stătătoare capabile să ruleze de pe access point. Estimam lansarea produsului în 2012 Q4.

Serviciile Atlas Networking sunt autorizate ANSPDCP NR 5410 şi ANCOM NR 7/321495Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Atlas Networking SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Atlas Networking SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Atlas Networking SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.011