Direct la continutul paginii »

Tippman SRLNumele meu este Cristian Szabo si sunt inginer de profesie. Locuiesc de ceva timp intr-o mica localitate foarte apropiata de Timisoara, Urseni, unde detin o firma de web design si programare web.

Sunt pasionat de tehnica, linux, calculatoare, internet si in general de solutiile open source. Lucrez (si) in domeniul acesta de 5 ani si tind sa devin cat mai experimentat.

Solutia de hosting oferita de mine este bazata pe servere linux localizate in SUA. Toate pachetele beneficiaza de Cpanel pentru o administrare cat mai usoara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tippman SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tippman SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tippman SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.622