Direct la continutul paginii »

Nextra Software SRLSediul nostru se afla intr-o cladire distincta, chiar in centrul orasului Miercurea Ciuc in zona comerciala. De asemenea dispunem de un laborator de service propriu bine dotat cu echipamente de lucru in Miercurea Ciuc si un magazin propriu tehnica de calcul, periferice, consumabile si electronica.

De asemenea tot timpul a existat tendinta si hotararea de a diversifica serviciile oferite clientilor. Printre acestea sunt :

- Proiectare si implementare programe
- Consultanta IT
- Webhosting

- Webdesign
- Servicii IT
- Consultanta IT
- Securitate ITContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nextra Software SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nextra Software SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nextra Software SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.541