Direct la continutul paginii »

Ikon Soft SRLOdata cu evolutia tehnologiei, sistemele de afisare grafica de mari dimensiuni devin din ce in ce mai populare, mai usor de utilizat si achizitionat.

In publicitatea vizuala, panotajul stradal va fi inlocuit in proportie de 80% de sisteme de afisare grafica cu imagini in miscare.

Managementul automat al spoturilor publicitare video, programele informatice care afiseaza informatia sau genereaza rapoartele de difuzare sunt absolut necesare in aceasta noua afacere.

Pana in 2016 Ikon SOFT va fi lider de piata in Romania in aplicatii video dedicate sistemelor publicitare video indoor&outdoor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ikon Soft SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ikon Soft SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ikon Soft SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.876