Direct la continutul paginii »

Cetelem Ifn SACetelem IFN SA este lider pe piaţa creditelor de consum din România, cu o cotă în piaţa instituţiilor financiare nebancare de 21,6% , şi face parte din grupul financiar francez BNP Paribas Personal Finance.

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a aprobat avizarea CETELEM IFN SA ca agent de asigurare subordonat. Registrul persoanelor fizice care desfăşoară activitatea de bancassurance, precum şi coordonatele persoanelor desemnate să conducă activitatea de bancasurance, sunt disponibile la sediul Cetelem IFN SA.

Cetelem IFN SA este prezentă în peste 190 de localităţi din întreaga ţară, prin reţele naţionale sau parteneri locali şi are peste 800 de angajaţi in peste 3200 de puncte de vanzare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cetelem Ifn SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cetelem Ifn SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cetelem Ifn SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.933