Direct la continutul paginii »

Acord Leasing Ifn SRLSocietatea ACORD LEASING IFN S.A. s-a infiintat in anul 1997 si a avut o evolutie ascendenta de la an la an pe piata de leasing din tara.

Daca la inceput activitatea noastra s-a limitat la finantarea de autoturisme, putem spune ca in prezent oferim o gama larga de solutii de finantare incluzand echipament de calcul, echipament industrial, imobile si autovehicule cu diverse destinatii.

De asemenea extinderea retelei teritoriale prin deschiderea de noi sucursale in tara, Brasov si Bucuresti in anul 2004, Constanta si Bacau in 2005, Suceava si Arad in 2006, a facut posibila pastrarea liniei ascendente pe care se situeaza compania noastra.

Pentru aceasta anul acesta se vor mai deschide alte sucursale pentru a putea veni in intampinarea clientilor nostri din toata tara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Acord Leasing Ifn SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Acord Leasing Ifn SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Acord Leasing Ifn SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.438