Direct la continutul paginii »

Ifn Rotlines Leasing International SAROTLINES Leasing a fost constituita in decembrie 2004 fiind printre cele mai noi companii de leasing din Alba Iulia jud. Alba.

Responsabilitatea asumata in calitate de formatori ai pietei leasing-ului in Alba iulia, ne onoreaza dar ne si obliga la mentinerea permanenta a unui inalt nivel de profesionalism, devenind nu numai furnizori de servicii financiare pentru partenerii nostri ci si consultantii acestora in alegerea pachetului optim, oferindu-le "SOLUTIA FINANCIARA COMPLETA!"

Printre obiectivele pe termen scurt ale companiei se numara cresterea capitalului social subscris si varsat, in prezent acesta fiind de 720.000 RON.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ifn Rotlines Leasing International SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ifn Rotlines Leasing International SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ifn Rotlines Leasing International SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.352