Direct la continutul paginii »

Indice Consulting And Management SRLIndice Consulting and Management este o companie specializata in oferirea de solutii, cu mare potential si caracter strategic, care vine in sprijinul organizatiilor ce doresc sa isi imbunatateasca performantele, gradul de inovare, de diferentiere si o dezvoltare durabila a afacerii lor.

Compania Indice Consulting and Management face parte din Indice Group, prezenta pe piata europeana de 20 de ani. In existenta sa lunga a dobandit abilitati in diverse sectoare de activitate şi la nivel de metodologii.

Serviciile noastre se concentreaza in urmatoarele domenii: management de suport si de investitii, formare profesionala, dezvoltare si implementare de software de management.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Indice Consulting And Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Indice Consulting And Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Indice Consulting And Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.320